NALAZIMO PRAVE STRUČNJAKE ZA VAŠU DJELATNOST

Svaka djelatnost ima svoje izazove, a za formiranje idealnog tima su Vam potrebne prave informacije. Vaš budući radnik se možda baš sada pita – koji je moj posao koji želim, a mi smo tu da mu ponudimo Vas kao odgovor.

0223_637312019030519076
  • IT
  • Građevinarstvo
  • Transport i logistika
  • Medicina i farmacija
  • Industrija
  • Gastronomija

IT

Na globalnoj razini, IT industrija je svakako jedna od najproduktivnijih ali i najizazovnijih. Razlog tome je što su IT radnici (software developeri, inženjeri, programeri, data stručnjaci) itekako svjesni koliko su potrebni i koliko je cijenjeno njihovo znanje. Zbog toga, teško ih je pronaći ali ih je još teže zadržati.

Za Vas, potražit ćemo sve: juniore, seniore, managere, a po potrebi i freelancere i paušalne obrtnike koji će Vam pružiti potrebne usluge.

U tom procesu, nudimo Vam i puni opseg konzultantskih usluga na temu employer brandinga i stvaranja poslovne kulture koja će biti posebno privlačna radnicima iz ove branše.

Građevinarstvo

Niti jedna djelatnost ne ovisi o dobrim ljudima kao što je to građevina. CEE regija pogođena je značajnim odljevima radne snage koji su svoje prilike potražili u inozemstvu. Pronaći dobrog keramičara ili stručnog zidara danas, ravno je traženju zlata u planinskim potocima kako se radilo nekada.

Za Vas, pronaći ćemo i domaću i stranu radnu snagu. Za nas, granice kod pronalaska kvalitetnih građevinskih radnika ne postoje.

Transport i logistika

Posljednjih nekoliko godina, a osobito tijekom pandemije uzrokovane virusom COVID 19, tržište transporta i logistike te tome povezanih djelatnosti (usluge dostave paketa) doživjelo je pravi procvat, prvenstveno zbog esplozije e commerce-a i internet trgovine.

Skladišni prostor i pravovremena dostava postali su novo zlato, a ništa od toga ne može funkcionirati bez dobrog vozača, preciznog skladištara i pouzdanog dostavljača.

Za Vas, pronaći ćemo ranika koji će Vas pratiti u budućnost.

Medicina i farmacija

Stručnjaci na polju medicine i farmacije su oduvijek visoko traženi, a otvaranje granica je dovelo do značajnog odljeva mozgova u inozemstvo, prvenstveno zbog neusporedivih financijskih uvjeta.

Međutim, to za Vas ne mora biti razlog za brigu. Bilo da ste privatna poliklinika ili druga zdravstvena ustanova, ili su Vam potrebni mladi i/ili iskusni magistri farmacije, za Vas ćemo pronaći one koji će biti posebno motivirani raditi u Vašem okruženju. U potrazi za pravim talentima, spremni smo poći i izvan granica regije te pronaći za Vas vrhunske stručnjake iz cijelog svijeta koji će biti spremni raditi za Vas.

Industrija

Naš tim ima brojne kontakte i znanja na području raznih industrija, od poljprivrede, nafte i rudarstva pa do automobilske industrije.

Kakve god su Vaše potrebe, mi smo tu da ih ispunimo i pronađemo stručnjaka kojeg trebate.

Gastronomija i hotelijerstvo

Turizam je žila kucavica brojnih država, među kojima je i Republika Hrvatska. Danas, kada je putovanje postalo jeftinije nego ikada, a gastronomija i uživanje u hrani je postalo stil života. U takvom svijetu, potrebe i želje turista su također nikada veće. Lošeg konobara ili sobaricu Vam nitko neće oprostiti, ali će Vam se gosti i dalje lojalno vraćati kada ih dočekate na pravi način.

Pronaći kvalitetnu, stručnu, ljubaznu i motiviranu radnu snagu za vrijeme turističke sezone je velik izazov. Upravo je to moment koji odlučuje hoćete li opstati na ovom gorućem tržištu ili ne. Oglas za posao konobara i kuhara nalazi se na svakom kutu, ali kao poslodavac, nikada ne možete znati kakvog ćete radnika dobiti dok ne vidite u praksi.

Dozvolite nam da Vam olakšamo taj proces te nam s punim pouzdanjem prepustite pronalazak pravih talenata.

Slušamo Vas

Niste prepoznali Vašu potrebu u ovdje navedenim uslugama?

Nema veze, slobodno nas kontaktirajte s bilo kakvim drugim upitom te ćemo pronaći rješenje za svaki Vaš izazov.