Zašto baš mi?

Šta zapravo radi kompanija
E4E Human Resources?

HR Rješenja

Usluge koje predstavljaju rješenje za svaki izazov s kojim se možete susresti prilikom borbe za pravu pociciju na tržištu.

Pronalazak pravog radnika za Vas

Vaš budući radnik se možda baš sada pita – koji je moj posao koji želim, a mi smo tu da mu ponudimo Vas kao odgovor.

HR Konzalting

Prilikom Vašeg poslovnog putovanja, potreban Vam je iskusan i pouzdan HR  partner. Mi nismo samo tražitelji radnika, već puno više.

Fokus na Vaše potrebe

Kroz detaljnu komunikaciju nastojimo zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Pouzdanost

Nastojimo udovoljiti svakom klijentu jednako, pouzdano i potpuno.

Poznavanje tržišta

Neophodno i opsežno poznavanje tržišta kao jedan od najbitnijih faktora u zadovoljenju klijenta.

O NAMA

E4E je mladi tim stručnjaka s pouzdanim iskustvom na tržištu rada. Nakon godina rada u instalacijskoj industriji, stekli smo neposredno iskustvo i poznavanje uvjeta na terenu osobito na području građevinskih radova. Obzirom smo i sami bili dio tržišta, dobro su nam poznati svi izazovi s kojima se poslodavci susreću, a upravo dobri rezultati pri rješavanju naših internih izazova potaknuli su nas da naša znanja, kontakte i iskustva podijelimo s drugima.

Upravo na tim temeljima, osnovali smo konzultantsku kompaniju koja svojim klijentima pruža usluge koje su vezane uz upravljanje ljudskim resursima, pružanje podrške pri integraciji radnika u sustav te posredovanju pri pronalaženju radne snage i talenata. Temelj naše usluge klijentima je neposredno iskustvo: svi izazovi s kojima se vi sada susrećete za nas predstavljaju „track record“ već riješenih izazova.

U dosadašnjem radu, iza sebe imamo više uspješnih projekata na polju outsourcinga, osnivanja stranih podružnica te akvizicije talenata i novih poslovnih partnera. Naša vizija za budućnost je postati vodeći poslovni partner klijentima koji žele ostvariti maksimum vlastitog potencijala.

Pridružite nam se i dozvolite da postanemo dio Vašeg poslovnog uspjeha.

Vijesti i članci

Pročitajte više u našim vijestima i člancima

O nama