07Dec

Prilikom Vašeg poslovnog putovanja, potreban Vam je iskusan i pouzdan HR  partner kako biste uz pravu pomoć mogli uspostaviti kvalitetan sustav upravljanja ljudskim potencijalima.

Mi nismo samo tražitelji radnika, već puno više.

Naše konzultatnske usluge na polju ljudskih potencijala su testirane, provjerene te popraćene odličnim rezultatima za koje smo dobili brojne reference naših klijenata. Ovo su neke od njih.

Traženje stranih kooperanata i naručitelja

Imate potrebe za novim poslovima i proširenjem poslovnih aktivnosti?

Odlično!  Na pravom ste mjestu jer mi ili poznajemo ili ćemo za Vas pronaći strane kooperante i naručitelje kojima je potrebno baš ono što vi nudite. Osim popunjavanja praznih mjesta, naš tim spaja i poslodavce na način da između njih posreduje pri ugovaranju novih poslova i ostvarivanju poslovnih kontakata.

Kontaktirajte nas i dogovorite Vaš novi projekt.

Konzalting za otvaranje novog radnog tržišta u inostranstvu

Namjeravate izaći van granica i otvoriti se za nove prilike Vani? Ne znate od kuda početi?

Naš tim će Vam u tome pomoći. Pomoći ćemo Vam pronaći lokacije koje imaju potrebe za Vašim uslugama, partnere koji čekaju baš vas, kao i pružiti punu podršku pri izradi potrebne dokumentacije, rješavanju potrebnih dozvola i usputnih logističkih izazova.

Konzalting za povremene outsourcing usluge

Outsourcing je jedno od najpouzdanijih rješenja za povremene potrebe poslodavca, a koje troškovno ne opravdavaju zapošljavanje radnika na puno radno vrijeme.

Bilo da Vam je potrebno facility management osoblje za održavanje objekata ili bilo kakvi drugi radnici ili partneri koji bi za Vas radili određene poslove u samo određenom vremenu, tu smo za Vas.

Spojit ćemo Vas kako s pojedincima – izvršiteljima, tako i s kompanijama koje se bave privremenim ustupanjem radnika i pružanjem određenih usluga koje su Vama potrebne u ograničenom vremenskom razdoblju.

Konzalting oko otvaranja backoffice ureda u inostranstvu (racionalizacija)

Želite smanjiti porezne namete i optimizirati poslovanje?

Kontaktirajte nas i za Vas ćemo pronaći jurisdikcije koje nude najpovoljnije porezne tretmane i najefikacije otvaranje posla. Također, naša pomoć uključuje angažiranje lokalnih stručnjaka potrebnih za provedbu registracije trgovačog društva te pripremu sve potrebne dokumentacije kako biste mogli Vaše središnje back office poslovanje preseliti u inozemstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This field is required.

This field is required.